A Fantasztikus Irodalmi Olvasói Kör blogja

F.I.O.K. Linktár

FUTÓ PROJEKTJEINK

2017. december 03. - Szujó Norbert

A F.I.O.K., Fantasztikus Irodalmi Olvasói Kör fontos célja a fantasztikus irodalom és "társkultúráinak" népszerűsítése, hazai alkotók, alkotói csoportok, a hazai fantasztikus színtér jeles képviselőinek bemutatása, valamint a szórakoztató ismeretterjesztés. Ennek érdekében kreatív projektekkel igyekszünk fenntartani az érdeklődést és cselekvésre ösztönözni mindazokat, akik készek tenni céljainkért.
Minden projekt nyitott, közösségi szellemben valósul meg és teljesen non-profit. Minden segítséget elfogadunk, AZONBAN FIZETNI SAJNOS NEM ÁLL MÓDUNKBAN, sem alkotói, sem szerkesztői tevékenységért! Azért nem maradunk hálátlanok.

Jelenleg futó projektjeink:

F.I.O.K., azaz maga a facebook-csoport. Fantasztikum-kedvelők szórakoztató, ismerettágító csoportja, érdekes beszélgetések, viták színtere. A tagok cikkeket, eseményeket, pályázatokat és egyéb tartalmakat osztanak meg egymással (nem csak irodalmi, de fantasztikus zsánerekhez kapcsolódó képregényes, filmes és egyéb témákban is), vagy vitatémákat vetnek fel. Szeretettel várunk mindenkit! JELENTKEZÉS

F.I.O.K. Blog. A Fantasztikus Irodalmi Olvasói Kör hír- és háttérblogja. Elsődleges céljaink tevékenységünk népszerűsítése, valamint a hazai fantasztikus színtér bemutatása és a képviselőivel való aktív kommunikáció. Azonban nem zárkózunk el cikkek, ajánlók, vélemények leközlésétől sem. Néhány formai és tartalmi megkötéssel bárki bármilyen cikket beküldhet. Előre is megköszönjük, ha ezzel támogatod a munkánkat! Szeretettel várunk akkor is, ha csak egy elfekvő cikkedet szeretnéd valahol megjelentetni, de akkor is, ha hosszabb távon együttműködnél egy amatőr, de lelkes és fejlődőképes csapattal.
JELENTKEZÉS EZEN AZ E-MAIL CÍMEN: szujonor@gmail.com.

F.I.O.K. Alkotói Csoport. Egy facebook-csoport, amit azért hoztunk létre, hogy az alkotni vágyó kezdő és amatőr íróknak érdekes, tanulságos cikkeket, programokat, pályázatokat ajánljunk. De szívesen fogadjuk profi írók, szerkesztők, kiadók jelentkezését is, akik értékes tanácsaikkal, véleményükkel segíthetik a fejlődni vágyókat. Ezen kívül a F.I.O.K. Antológiával kapcsolatos fejleményeket, híreket is megbeszélhetjük itt. Nagyon fontos, hogy nem csak írók, de más művészeteket művelők, különösen grafikusok jelentkezését is szívesen fogadjuk. MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK az Alkotói Csoportba is! JELENTKEZÉS

F.I.O.K. Antológia. A Fantasztikus Irodalmi Olvasói Kör legnagyobb projektje. Szeretnénk időről-időre megjelentetni egy rövidebb-hosszabb válogatást a Alkotói Csoport szerzőinek munkáiból, ideértve nem csak a novellákat, hanem a grafikusok azon munkáit is, amit nem sajnálnak non-profit célból felhasználni. A tervezett Antológia egy ingyenes, online, több formátumban elérhető elektronikus kiadvány lesz. Ez az alapvető célunk, ami viszont képlékeny és ha lehetőség van rá, bővíthető is.
JELENTKEZÉS EZEN AZ E-MAIL CÍMEN: szujonor@gmail.com.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://f-i-o-k.blog.hu/api/trackback/id/tr6613412795